Sourcing & Produktudvikling

Denmark

Nedefor kan du læse alle de de seneste nyheder fra Cp Sourcing, du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev som vil blive sendt ud 4 gange om året, i den sidste måned af hvert kvartal. Hvis du ønsker at blive skrevet op til vores nyhedsbrev, venligst klik på knappen tilmeld nyhedsbrev nedenfor, og du vil blive sendt videre til formular for tilmelding til nyhedsbrev.

Nyheder

 • Cp Sourcing opruster i Kina: Medarbejderstaben udvides med 25 %

  7 December 2017

  Cp Sourcings direktør, Per Veile, er glad for at kunne fortælle, at virksomheden igen vækster på det kinesiske kontor.

   

  Virksomhedens afdeling i Kina har fået 2 nye medarbejdere, hvoraf den ene er i en nyoprettet stilling. Dermed kan de kinesiske kolleger byde velkommen til endnu en ny teamleder.

   

  Derved har virksomheden oprustet med 25 % og udvider fra 4 til 5 teams.

   

  Den ene af de to nye medarbejdere på er Yoyo Yang.

   

  Hun træder ind i en eksisterende stilling og erstatter en tidligere teamleder, som efter endt barsel har valgt at blive hjemmegående.

   

   

  I den nyoprettede stilling har Cp Sourcing ansat Eric Mok, som derved bliver den 5. teamleder på kontoret i Kina.

   

   

  Det betyder, at de kinesiske medarbejdere i endnu højere grad kommer til at arbejde mere specialiseret på bestemte typer opgaver, materialer og industrier.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Hver enkelt teamleder har ansvar for kontakt til en række faste samarbejdspartnere og vil derved varetage tovholderfunktionen for enkelte opgaver. Men naturligvis overlapper alle medarbejdere, så der bevares en fleksibilitet, f.eks. ved sygdom eller under ekstra travle perioder

 • Cp Sourcing - nu også på Twitter

  7 December 2017

  Et Twitter-opslag - et Tweet - må maksimalt fylde 140 tegn.

   

  Læs her på max 140 tegn hvorfor Cp Sourcing nu også er kommet på Twitter:

   

  Cp Sourcing udvider sin online tilstedeværelse og synlighed på de sociale medier. Derfor kan vi nu følges på Twitter-profilen: @Cp_Sourcing

   

   

   

   

   

 • 'YOU NAME IT, WE MAKE IT - et samarbejde med: Mil-tek - Ballepressere og Komprimatorer til Affald

  7 December 2017

  Gennem mere end 7 år har Cp Sourcing arbejdet sammen med virksomheden Mil-tek Danmark A/S, som har adresse i Ulfborg.

   

  Hvem er Mil-tek og hvad laver de?

   

  Vi leverer luftdrevne affaldspressere og komprimatorer i hele Danmark til komprimering og genbrug af affald som eksempelvis pap, plast, EPS6/Flamingo® og dåser. Fra www.miltek.dk

   

  Oprindeligt skulle Cp Sourcing give tilbud på 3D print

   

  Cp Sourcing har gennem en årrække stået for leveringen af mindre delemner og komponenter, samt nogle større aluminiumstønder fra producenter i Kina til Mil-tek i Ulfborg. Derfor kendte Paw Gräs, som er Product Engineer hos Mil-tek, godt til Cp Sourcing i forvejen

   

  Samtidig vidste Paw Gräs, at Cp Sourcing også tilbyder 3D print på egne maskiner. Da han stod med en konkret udviklingsopgave, hvor han havde behov for at få produceret en prototype, var det oplagt at kontakte Cp Sourcing.

   

  I deres største 3D printer, som kan printe emner i størrelser op til 600 x 600 x 800 mm, så han en mulighed for at få et produkt i hånden hurtigt til udstilling og afprøvning af principper.

   

  Men den konkrete form viste sig at være kompleks at printe og dermed var prisen højere end forventet. Paw Gräs fik for en god ordens skyld indhentet et andet tilbud, men med samme resultat.

   

  Professionel bistand i forbindelse med virkeliggørelse af en idé

   

  Cp Sourcing har gennem årene specialiseret sig i og opnået stor erfaring med at hjælpe virksomheder gennem udviklingen af deres produkt. Det sker i tæt samarbejde med kunderne, som ofte er vidt forskellige steder i udviklingsfasen.

   

  I udviklingsforløbet kan Cp Sourcing være med og bidrage med kompetent sparring fra alle faser: Lige fra den håndtegnede skitse på bagsiden af en rudekuvert til de færdigtegnede tekniske tegninger, der kan sendes direkte til produktion.

   

  'De bidrager med deres viden og det drager vi stor nytte af'

   

  Paw Gräs fortæller om det seneste samarbejde:

   

  'Til det her specifikke udviklingsprojekt måtte vi droppe 3D print af prototypen. Men i stedet bød Cp Sourcing ind med en anden løsning. De gav os et tilbud på at få formen produceret i Kina i et bearbejdet plastmateriale.

   

  Jeg var lidt betænkelig over leveringstiden, for vi var under en stram tidsplan. Men fra vi takkede ja tak til deres tilbud, gik der kun 14 dage til det færdige emne lå leveret hos os.

   

   

  På billedet ses Paw Gräs, Product Engineer hos Mil-tek Danmark A/S

   

  'Jeg var meget benovet og positivt overrasket over den hurtige levering.

   

  Siden hen har Cp Sourcing budt ind med forslag til ændringer, som kan forbedre slutproduktet eller optimere produktionsprocessen. Vi må bestemt sige, at vi er meget tilfredse med den viden de bidrager med i udviklingen og som vi i sidste ende kan komme til at drage stor nytte af.'

 • Har du brug for sparring omkring dit udviklingsprojekt?

  7 December 2017

  Vores slogan er: YOU NAME IT, WE MAKE IT.

   

  Vi kan være med på stort set alle typer af projekter lige fra første fase:

   

  Kontakt os gerne for at drøfte dit projekt. Den indledende snak er altid helt og aldeles uforpligtende.

   

  Klik på knappen herunder for at sende os en mail med din forespørgsel.

   

 • Mangler du en julegaveidé til kunder og kolleger?

  19. Juni 2017

  Vi er stødt på et spændende vareparti i begrænset antal, som vi helt eksklusivt kan tilbyde vores samarbejdspartnere:

 • Lige børn leger bedst, lyder ordsproget: Letsplay ApS er glade for samarbejdet med Cp Sourcing

  19. Juni 2017

  På billedet ses de to stiftere og indehavere af spiludviklingsvirksomheden Letsplay, som vi samarbejder med. Til venstre er det Søren Maribo og til højre Mathias Jensen.

   

  Lærer, ejer, kreativ produktudvikler og økonomiansvarlig hos Letsplay ApS Mathias Jensen fortæller:

  "For omkring et halvt år siden stødte vi på Cp Sourcing, da vi ledte efter en ny samarbejdspartner. Efter et par fejlslagne Kina-eventyr, hvor vi selv havde forsøgt at etablere en produktion derude, måtte vi kaste håndklædet i ringen. Vi var slet ikke ordentligt foreberedte på, hvor svært det er.

   

  Vi forsøgte ellers efter bedste evne med hjælp fra en kontakt i tøjbranchen. Men vi havde som nystartet virksomhed kun råd til en enkelt tur til Kina og forsøgte ellers at sidde herhjemme i Danmark og styre processen. Men vi måtte desværre erfare på den hårde måde, at det ikke var en god idé at sidde i Danmark og kommunikere med kineserne."

   

   

  Hvem og hvad er Letsplay ApS?

  Mathias Jensen driver virksomheden Letsplay ApS sammen med medindehaver Søren Maribo, som er lærer & proceskonsulent, idrætsuddannet på institut for idræt i København, ejer af Letsplay, kreativ produktudvikler og kommunikationsansvarlig.

   

  Allerede på lærerseminariet arbejdede de med skabelse af spil til leg og læring i undervisningsbrug i forbindelse med deres idrætseksaminer. Som nyuddannede tog på de på en planlagt rejse i 6 mdr. til Syd- og Mellemamerika.

   

  Undervejs på deres rejse udviklede de en række spil, som de testede på andre rygsæk-rejsende, som de mødte på hoteller og caféer. Turen gav dem troen på, at de kunne udvikle spil, men samtidig også en erfaring i at kunne overkomme vanskelige situationer sammen. En unik optakt til at starte en virksomhed.

   

  Da de kom hjem, havde de et færdigt koncept, som de var klar til at producere og sælge.

   

   

  Spillet hedder Bumball, og det er et sjovt og aktivt boldspil for både børn og voksne. Som spiller har man velcro på bryst og bagdel og skal forsøge at gribe den bløde bold uden brug af hænderne. Det handler om at have det sjovt, om at bevæge sig og om at agere i en ny og uvant kontekst.

   

  Hvad gik galt med eget forsøg på produktion i Kina?

   

  Det korte svar er: Misforståelser og kommunikationsproblemer(- samt mangel på tid og penge)

   

  Den lidt længere historie handler om, hvordan makkerparret i første omgang lykkedes med at sætte produktionen i gang, men også om sendinger med fejl og mangler. Èn gang kunne producentens leverandør af velcro ikke levere, fordi fabrikken var brændt ned. Uden at forhøre sig med Letsplay, brugte producenten en anden og lidt kraftigere variant af velcro, hvilket fik store konsekvenser for spillet. Bolden sad så godt fast, at det var svært at få den af igen, når først den var grebet, så sendingen måtte skrottes. Men især udstyret til den nye spilserie ”MosaIQ” har været en lang proces med mange nederlag, indtil Letsplay stødte på Cp Sourcing.

   

  Hvordan fungerer samarbejdet med Cp Sourcing?

   

  "Lige fra vores første møde med Per Veile, har vi haft stor tillid til, at Cp Sourcing har haft styr på hele processen. Vi er godt klar over, at vi er en mindre virksomhed, som lægger en relativt lille ordre. Men det har ikke betydet, at vi ikke bliver taget seriøst", begynder Mathias Jensen.

   

  Han fortæller videre:"Der har gennem hele forløbet været en god kontakt og god opfølgning fra Cp Sourcing. De svarer altid hurtigt og der er kort ventetid, da de løbende selv er tilstede i Kina og har eget kontor med faste medarbejdere derude.

  Lige nu er vi ved at lægge sidste hånd på vores nyeste spil, som skal lanceres til efteråret på både dansk og engelsk: Dyrepasser Løbet & Zookeeper Race.

  Cp Sourcing har leveret gode input til produktionsoptimering og -udvikling af vores koncept lige fra start. F.eks. har vi efter deres forslag ændret på nogle materialevalg for at få en billigere og mere holdbar løsning."

   

  Pingpong mellem Durup - Egaa - København - Kina

   

  Cp Sourcing har kontor i Durup i Midtjylland og i Kina. Letsplay har adresse i henholdvis Egaa og København. Men det betyder ingenting for samarbejdet.

   

  "Vi har holdt møde i både Egaa og i København og ellers kommunikerer vi en del frem og tilbage via e-mail og det fungerer godt."

   

  'YOU NAME IT, WE MAKE IT'

   

  Mathias Jensen fortæller til afslutning: "Det, som betyder mest for os i samarbejdet er, at Cp Sourcing kan levere alle elementer til det nye spil. Lige fra trykning af spilleregler, syning af tasker, støbning af brikker og levering af færdig emballage."

   

 • Cp Sourcing sponsor for Durup anlægskoncert

  19. Juni 2017

  Vi er glade for at have bidraget til endnu en vellykket anlægskoncert i Durups skønne, grønne Anlæg, som ligger blot et stenkast fra vores kontor og lager.

   

  Regnvejret til trods bakkede vi op og deltog selv i koncerten.

   

  Vi er altid stolte over at kunne støtte de gode initiativer i vores lokalsamfund i samarbejde med de øvrige sponsorer og en lang række lokale ildsjæle.

 • Cp Sourcing får mange nye forespørgsler

  19. Juni 2017

  Indehaver Per Veile fortæller:

  Vi oplever en stigende efterspørgsel fra både eksisterende, men også nye kunder, som vil indhente tilbud fra os.

   

  F.eks. modtager vi en del forespørgsler fra iværksættere, som kommer til os med udviklingsprojekter, som vi arbejder på at udregne gode tilbud på.

   

  Vi har derfor ekstra travlt på både telefon og på mailen. Men det ser vi som en positiv udfordring og vi besvarer alle henvendelser.

   

  En anden forklaring er, at når det drejer sig om produktion, som indebærer mange manuelle (løn)timer, hvor et emne kræver håndtering af en produktionsmedarbejder, så kan det i særlig grad betale sig med outsourcing til Kina.

   

  Da vi både kan byde ind med vores store ekspertise indenfor produktudvikling og produktion, er det kun fantasien, der sætter grænserne. Vi kan håndtere hele processen lige fra idé til færdigt produkt - og det midt i mellem.

   

  Gamle og nye kunder skal alle opleve, at vi lever op til vores slogan:'YOU NAME IT, WE MAKE IT'

  Brug for sparring eller et konkret tilbud? Kontakt os i dag

   

  Som kunde hos Cp Sourcing får du altid en indledende og ofte ganske uforpligtende snak om dit aktuelle behov.

   

   

 • TEASER:Ny flyer på vej....

  19. Juni 2017

  Vi arbejder på en række flyers, som er opdelt efter vores mange kategorier af kompetencer.

   

  Det er derfor planen, at vi udarbejder flere udgaver indenfor vores store katalog af produktions- og udviklings know how, som er målrettet de emner og evner, som vores kunder efterspørger.

   

  One size does not fit all!

  For en virksomhed som vores vil det være en nærmest umulig opgave at lave én brochure eller folder, som er målrettet vores forskellige kundetyper.

   

  Vi har produceret alt lige fra lamper, beslag, møbler, poser, diverse elektronik og meget andet – alt sammen for en række forskellige kunder i vidt forskellige brancher.

   

  Vores samarbejdspartnere opererer med produkter indenfor bla. bolig og design, industri og byggeri, tekniske artikler og maskindele. Derudover arbejder vi sammen med en række kunder allerede fra udvilings- og emnemodningsfasen.

   

  Med de nye flyere vil vi kunne give nye og eksisterende kunder et lille indblik i den store diversitet i vores produktions- og produktportfolio.

 • Virksomhedslukninger sker i kamp mod forurening

  1. Marts 2017

  I takt med den økonomiske udvikling og vækst i Kina er forurening et reelt og stigende problem, særligt i storbyerne. I den kinesiske offentlighed er miljø og især luftforurening et emne, som ikke kan ignoreres. Derfor oplever vi, at de kinesiske myndigheder investerer massivt i alternative og bæredygtige energikilder og der er fokus på problemet med smogdannelsen i storbyerne.

   

  Her og nu arbejder myndighederne på at mindske problemet og stoppe forureningskilderne. Det har konkret betydet, at vi på det seneste har set en række virksomhedslukninger i større skala. Alene i det område, hvor vores kinesiske afdeling har kontor, er mere end 17.000 virksomheder blevet lukket ned.

   

  De berørte virksomheder bliver simpelthen lukket ned øjeblikkeligt og kan først starte produktionen op igen, når de kan dokumentere, at der er styr på en række lovpligtige miljøkrav. Lukningerne sker som stikprøver og i nogle tilfælde er det tilfældigt, hvilke virksomheder, som bliver lukket.

   

   

  Hvad betyder det for os og vores kunder?

   

  Cp Sourcings afdeling i Kina er ikke lukket ned.

   

  Vi følger situationen tæt og har etableret nye samarbejder med alternative leverandører. Samtidig arbejder vi sammen med en lang række producenter, som i tilfælde af, at de - mod forventning - bliver lukket af myndighederne, har styr på tingene og derfor relativt hurtigt kan starte produktionen op igen

   

  Vores kunder vil derfor højst sandsynligt ikke blive betydeligt påvirket af situationen. Vores oplevelse er, at kun nogle ganske få af vores kunder har mærket noget til virksomhedslukningerne i Kina.

   

  Har du et nyt projekt, du gerne vil igangsætte med kinesiske leverandører, er du velkommen til at kontakte os. Vi kan vejlede dig om den nærmere situation og udvikling i Kina.

   

 • Arbejdsmiljøet hos Cp Sourcing er atter godkendt af de kinesiske myndigheder

  1. Marts 2017

  De kinesiske myndigheder har dog alligevel været på besøg hos Cp Sourcing i Kina for nylig.

   

  Her har de undersøgt arbejdsmiljøet i vores kontor- og lagerfaciliteter. Konklusionen var selvfølgelig 'GODKENDT, da vi har ordentlige forhold og overholder alle lovkrav, som bl.a. brandmyndighedernes krav til flugtveje.

   

 • Ny teknisk supporter på Kina-kontoret

  1. Marts 2017

  Efter en reorganisering på vores Kina-kontor, har vi netop sagt pænt farvel til en af vores 4 teamledere, Sherry Yuan. Vi kunne se, at vi havde behov for at styrke vores supportfunktion. Derfor har vi omlagt en af organisationens teamlederfunktioner til en teknisk supportfunktion. I den forbindelse har vi netop budt velkommen til vores nye tekniske supporter Jun Chen.

 • Hvorfor kan sourcing i Kina stadig betale sig?

  1. Marts 2017

  Cp Sourcing har arbejdet med sourcing og produktudvikling i Østen siden 2004.Gennem årene er vi jævnligt blevet spurgt, om det virkelig kan betale sig at flytte produktionen helt til Kina og fragte varerne hele vejen hjem igen.

   

  Siden 2004 er der sket meget, men vi oplever selv en stor og fortsat stigende interesse for sourcing i Kina. Alene i de sidste 2 år har vi haft en omsætningsfremgang på vores sourcing-opgaver.

   

  En af forklaringerne på at det fortsat kan betale sig er, at den teknologiske udvikling i Kina er i rivende vækst og der investeres ufatteligt store summer i forskning, innovation og udvikling. Derfor oplever vi også, at producenterne i Kina automatiserer og udnytter de nyeste, revolutionerende teknologier.

  En anden forklaring er, at når det drejer sig om produktion, som indebærer mange manuelle (løn)timer, hvor et emne kræver håndtering af en produktionsmedarbejder, så kan det i særlig grad betale sig med outsourcing til Kina.

   

   

  Produktionsmiljøet i Kina er fortsat attraktivt for langt de fleste sourcing-projekter

   

  Vi har den rette erfaring og kan vurdere dit konkrete projekt og vejlede dig til den mest optimale løsning, som bedst kan betale sig. Uanset om producenten er dansk eller kinesisk.

   

  Vi undersøger både det danske og det kinesiske marked grundigt, når vi får en ny opgave ind, afhængigt af hvad dine behov og ønsker er.

   

  Ja tak. Jeg vil gerne have en uforpligtende snak om mulighederne

 • Cp Sourcing er fortsat sponsor for cykelhold

  1. Marts 2017

  Selvom kalenderen for det lokale cykelhold, Team coloQuick-CULT, endnu ikke annoncerer de kommende løb i 2017, betyder det ikke, at forventningerne til holdets præstationer i den kommende sæsons cykelløb er mindsket.

   

  Holdet havde nemlig et fremragende år i 2016, hvor en lille gruppe ryttere sågar tog rejsen helt til Kina for at deltage i det krævende løb Tour of China, som er Kinas svar på Tour de France.

   

  Her havde indehaver af Cp Sourcing, Per Veile, selv muligheden for personligt at følge holdets ryttere på de sidste 2 etaper og det var en ubeskrivelig oplevelse.

   

   

  Eksponering af Cp Sourcing til over 1 milliard mennesker i 2016

   

  Med Cp Sourcings logo på rytternes trøje i Tour of China fik Cp Sourcing en ubetalelig eksponering, idet den massive dækning af tour'en betød, at over 1.000.000.000 mennesker fulgte med!

   

  Vi har valgt igen i år at sponsorere det lokale cykelhold og vi har også meget store forventninger til eksponeringen i den kommende sæson.

   

  Som noget nyt i 2017 får Cp Sourcings logo en anden og mere synlig placering på rytternes t-shirt. Det betyder selvfølgelig i sig selv en bedre eksponering, hvilket vi er godt tilfredse med.

   

  Vi glæder os til at følge holdet fra Team coloQuick-CULT igen i 2017.

  Herunder kan ses et par screenshots fra et indslag, som TV MIDTVEST har lavet fra Team coloQuick-CULT's træningslejr. Den opmærksomme seer vil se Cp Sourcings logo på højre side af rytternes trøjer.

 • Kinesisk nytår betyder kinesiske helligdage

  1. December 2016

  Det kinesiske nytår er også kendt som månenytår eller forårsfestival og den regnes for den vigtigste af de traditionelle, kinesiske helligdage.

   

  Festlighederne varer i 15 dage og det er en spektakulær oplevelse.

   

  Cp Sourcings indehaver Per Veile har oplevet det kinesiske nytår:

   

   

  'Det er en stor højtid i Kina og minder på mange måder om jul. Familien samles og spiser god mad og børnene får pengegaver i røde konvolutter, de kaldes 'lucky money'. Der er selvfølgelig også fyrværkeri og masser af rødt, da kineserne ifølge en gammel legende bruger farven rød og støjen fra fyrværkeriets eksplosioner til at skræmme det lydløse uhyre Nian væk.'

   

  Per Veile fortæller videre:

   

  'Kineserne anser kinesisk nytår for en stor helligdag, lidt ligesom vi jo også gør i Danmark. Forskellen er bare, at det kinesiske nytår fejres over 15 dage. I den tid er der lukket ned for de fleste virksomheder eller der køres undtagelsesvist på meget lavt blus. Derfor gør vi altid vores kunder opmærksomme på, at der forekommer ekstra lang leveringstid i forbindelse med kinesisk nytår.'

   

  Vær opmærksom på ændring i leveringstider

  Foruden de 15 helligdage hvor nytåret fejres, er mange virksomheder i væsentlig grad påvirkede af højtiden i 10 dage både før og efter nytår. Det skyldes, at mange medarbejdere rejser hjem i god tid, da der er stort pres på det offentlige transportsystem ved denne højtid.

   

  Reelt set betyder det, at de kinesiske virksomheder delvist kører på lavt blus og helt holder lukket gennem en periode på 1 måned.

   

  Derfor opfordrer Per Veile til, at man allerede nu tager kontakt til ham, hvis man har en opgave, som Cp Sourcing skal løse inden helligdagene rammer i det tidlige forår i forbindelse med det kinesiske nytår.

 • Cp Sourcing vurderet til højeste kreditværdighed med AAA-rating

  1. December 2016

  Cp Sourcing har netop gennemgået en omfattende kreditvurdering og har opnået det bedste mulige resultat: AAA vurdering

   

  Kun 2 % af alle danske virksomheder har opnået denne vurdering, som er en dokumentation på, at den enkelte virksomhed har en sund og stabil soliditet.

   

  Cp Sourcing er blevet vurderet ud fra en uvildig ekspertmodel, som gennemgår over 2.400 parametre. Resultatet er et bevis på, at virksomheden har orden i økonomien med en langsigtet og pålidelig kreditværdighed.

   

   

  Indehaver Per Veile fortæller, at Cp Sourcing er meget glade for AAA-ratingen. Med vurderingen kan virksomheden endnu tydeligere signalere overfor kunderne, at man driver en stabil og sund virksomhed. Det er med til at styrke virksomhedens troværdighed, som en samarbejdspartner man trygt kan indgå aftaler med.

   

  Per Veile understreger samtidig, at den fine rating ikke er ensbetydende med, at man er millionær. For det er man bestemt ikke. Derimod betyder det, at virksomhedens økonomi 'ikke er så ringe endda'.

 • 7. år i træk som sponsor for DCC-SC

  1. December 2016

  Danske virksomheder, som er medlem af DCC-SC netværket.

  Danish Chamber of Commerce - South China

   

  På kontoret i Kina sidder det kinesiske team på daglig basis og varetager en del af kontakten med et større antal producenter og samarbejdspartnere. Via e-mail og telefon koordinerer Kina-afdelingen løbende med Cp Sourcings indehaver Per Veile og de øvrige danske medarbejdere.

   

  Men langt fra alt kan klares over en telefonlinje og internetforbindelse. Derfor rejser Per Veile jævnligt til Kina og det bliver til en hel del rejser og længere ophold i det sydlige Kina i løbet af året.

   

   

  Derfor har Cp Sourcing gennem 7 år været sponsor og medlem hos erhvervsnetværket DCC-SC for danske virksomheder i Sydkina.

   

  Via netværket kan danske erhvervsdrivende mødes til business events og andre sammenkomster, som f.eks. ved fejring af Sankt Hans og til den traditionsrige, årlige julefrokost.

   

  Cp Sourcing er glade for fortsat at være sponsor af DCC-SC. Gennem netværket kan de sparre med en lang række store og små danske virksomheder, som også gør forretning i Kina.

   

  Desuden giver det virksomhedens ansatte mulighed for at møde andre danskere i sociale sammenhænge efter en lang dag på kontoret, inden man trækker sig tilbage til lejligheden. Så netværket er også med til at sikre, at de danske forretningsfolk ikke sidder og føler sig ensomme på deres hotelværelser. Det vil Cp Sourcing gerne støtte op om.

 • Cp Sourcing øger synligheden

  1. December 2016

  Som det fremgår andetsteds i dette nyhedsbrev har Cp Sourcing en sund forretning.

   

  Ønsket om øget synlighed er derfor ikke et udtryk for, at man mangler kunder. Men derimod først og fremmest et ønske om at styrke samarbejdet med de eksisterende kunder og øvrige samarbejdspartnere.

   

  Derfor har Cp Sourcing opbygget et kvartalsvist nyhedsbrev, der i dag udkommer på dansk, engelsk og kinesisk og udsendes til over 200 samarbejdspartnere.

   

   

  Dette nyhedsbrev er det andet, der udkommer i alle tre sprogversioner.

   

  Herudover har virksomheden etableret en Facebook-side, hvor nyhedsbreve og andre relevante nyheder kan deles.

   

  Desuden har Cp Sourcing allerede en profil på danske ’Building Supply’ og på LinkedIn, hvor der også løbende kan findes relevante nyheder om virksomheden.

   

  Sammen med hjemmesiden udgør disse forskellige platforme et solidt udgangspunkt for en øget synlighed for Cp Sourcing. Og skulle den øgede synlighed resultere i nye kunder, er de også meget velkomne.

 • Glædelig Jul og godt Nytår

  1. December 2016

  Slutteligt vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle en glædelig Jul og et godt og lykkebringende Nytår.

 • Lokalt cykelhold fra Salling til Kina med Cp Sourcing i ryggen

  15. September 2016

  Cp Sourcing vil være overvære de sidste 2 dage af Tour of China

  I 2015 valgte Cp Sourcing sammen med en række andre lokale virksomheder at indgå sponsoraftale ved etableringen af et nyt lokalt baseret cykelhold under navnet Team ColoQuick.

   

  Cp Sourcing valgte at støtte op om holdet gennem et sponsorat, dels for at bakke op om et lokalt initiativ. Men med sponsoratet håber indehaver Per Veile at markedsføre Cp Sourcing gennem nye veje - og som sponsor bringer holdets cykelruter Cp Sourcing vidt omkring.

   

  Holdet havde stor succes sidste år, hvor et af de unge talenter på holdet blandt andet vandt en etape og ungdomstrøjen i løbet Post Danmark Rundt.

   

  Per Veile har spændt fulgt holdets præstationer tæt og glæder sig over, at CULT er kommet med som navnesponsor. Cp Sourcing er derfor også med-sponsor i 2016, hvor holdet kører under navnet Team ColoQuick-CULT.

   

  Cp Sourcings sponsorlogo på tour med ubetalelig eksponering

   

  Sidste nyt fra Cp Sourcings sponsoreventyr i cykelsporten er, at holdet i denne uge drager 3 uger til Kina, hvor de skal deltage i løbet Tour of China.

   

  Touren i Kina er ikke så alment kendt udenfor cykelkredse herhjemme, men er Kinas svar på Tour de France. Rytterne kommer på en hård udfordring, men uanset hvordan de klarer sig i løbet, er det for Cp Sourcing som sponsor en fantastisk mulighed for at få ekstra omtale.

   

  Med virksomhedens logo på rytternes trøjer i Tour of China, får Cp Sourcing mulighed for en massiv eksponering. Organisationen bag Tour of China oplyser, at der er omfattende pressedækning af touren, som derfor når ud til over 1 milliard mennesker.

   

  Det er jo helt vildt! Vi gentager den lige:

  1 milliard - altså 1.000.000.000 - mennesker!

   

  Cp Sourcing følger Tour of China de sidste 2 dage

   

  Cp Sourcing ønsker at overvære en del af løbet og har valgt at følge de sidste 2 etaper.

   

  Her håber man selvfølgelig at se alle ryttere fra Team Coloquick-CULT komme i mål, velvidende at løbet er ekstremt hårdt og kan sammenlignes med Tour de France.

 • You Name it we Make it

  15. September 2016

  Billedet her er fra Cp Sourcings kontor i Kina.

  Når Per Veile og hans medarbejdere møder ind på kontoret, hvad enten det er i Durup eller i Kina, er det altid til en afvekslende hverdag, hvor fantasien sjældent kan leve op til at forestille sig hvilke opgaver, der mon lander i virksomhedens i forvejen brede portefølje af produkter og services.

   

  Per Veile forklarer:

  'Når man som os beskæftiger sig med sourcing, produktudvikling og 3D printning er der sådan set ikke grænser for hvilke forespørgsler vi modtager fra vores faste og nye kunder.

   

  Når jeg tager hul på dagens opgaver, kan jeg stadig blive overrasket over, hvor varierede og forskellige opgaver vi rent faktisk løser.

   

  Den ene dag kan det være 3D print af en støbeform til urner. Den næste dag kan det være sourcing af metalstel til designmøbler.

   

  Derfor er det altid spændende at gå på arbejde, for hver dag byder på nye opgaver. Kun vores kunders fantasi sætter grænsen for hvad vi beskæftiger os med. Det er derfor vores slogan er:

  You name it - We make it.'

   

  Cp Sourcing har mangeårig erfaring og ekspertise i at løse enhver opgave som underleverandør. Der fokuseres ikke på branche, dog med hovedvægt på produkter i plast, metal, glas, samt elektronik.

   

  Men Cp Sourcing løser gerne alle typer opgaver og kan tilbyde en totalløsning til konkurrencedygtig pris uanset om det f.eks. drejer sig om en specialfremstillet urne i 3D print, produktion af komponenter til designermøbler eller andre opgaver indenfor sourcing og produktudvikling.

   

  Vil du gerne høre mere om mulighederne for at outsource og hvad Cp Sourcing kan tilbyde, kan du klikke på knappen nedenfor for at kontakte indehaver Per Veile.

 • Det kostede dyrt at forskrække en kineser!

  1. Juli 2016

  Sådan så det ud, da den værste forskrækkelse havde lagt sig

  Under et af sine mange besøg i Kina fik Per Veile sig en slem forskrækkelse - alligevel var det Per, der endte med at kompesere en kineser for netop forskrækkelse.

   

  Per var ude at køre i sin bil og pludselig kom et 3-hjulet køretøj (billedet ovenfor) ind på vejbanen i den forkerte retning.

   

  En påkørsel var uundgåelig, men heldigvis skete der kun materiel skade.

   

  Da Per holdt ind til siden og tog kontakt til den kinesiske mand, blev det hurtigt nødvendigt med en tolk.

   

  Derfor kontaktede Per sine folk på kontoret, som straks ilede til hjælp.

   

  Den kinesiske mand - som altså havde kørt i den gale retning og lige ud foran Per - ville kompenseres fordi han blev forskrækket.

   

  Pers folk ville ikke høre tale om kompensation, men manden ville ikke flytte sig før han havde fået kompensation på 300 kr.

   

  Derfor blev Trafikpolitiet kontaktet pr. telefon og deres besked var klar: 'Uha, det bliver meget besværligt, hvis vi først skal komme ud. For så skal vi beslaglægge bilen i nogle dage og vi kan først være der om ganske mange timer. Det letteste er, at I bare betaler ham'.

   

  Som sagt, så gjort - dog forhandlede de sig frem til at 100 kr. var en mere passende kompensation. Større var forskrækkelsen trods alt ikke!

   

  Det endte alligevel med at koste 3.500 fordi, forsikringen ikke ville dække skaden på firmaets bil, når nu man havde indgået forlig med manden.

   

  Ja, selvom Cp Sourcing gennem mange år har rejst i Kina, kan man stadig blive overrasket (og forskrækket) over pudsige episoder.

 • 3D teknologien kender ingen grænser!

  1. Juli 2016

  Indenfor de sidste par måneder har en and fået printet nye fødder og en skildpadde nyt skjold.

   

  Det er derfor kun fantasien, der sætter grænser for mulighederne i 3D teknologien.

   

  Husk derfor, at vi har et særdeles veludstyret 3D værksted, hvor vi kan hjælpe dig med produktudvikling for meget begrænsede midler.

   

  På billedet ser du vores seneste - og største - 3D printer, som kan printe helt op til 600 x 600 x 800 millimeter.

   

  Kunne du tænke dig at vide mere om mulighederne?

   

  Så send os en mail og vi kontakter dig for et uforpligtende møde.

   

  Cp Sourcing ApS Denmark

  Højagervej 2, Durup - 7870 Roslev

  Tlf: +45 96 76 19 19

  Mail: phv@cp-sourcing.dk

 • Egen produktion i Kina - med fokus på arbejdsmiljø

  1. Juli 2016

  I Cp Sourcings lokaler i Kina er der allerede 4 ansatte på kontoret. Disse 4 har nu fået selskab af yderligere 4 ansatte i virksomhedens egenproduktion.

   

  Virksomheden går dermed fra at være 4 til at være 8 ansatte i afdelingen i Kina.

   

  Årsagen er den simple, at Cp Sourcing ofte har behov for selv at varetage visse produktionsopgaver. Typisk er det elementer, der skal samles eller andre opgaver, som først og fremmest kræver mandskab – og dermed ikke en stor maskinpark.

   

  Virksomheden forventer, at der kan blive behov for yderligere ansatte indenfor en overskuelig fremtid.

   

  For virksomhedens ansatte i såvel Danmark som Kina gælder det i øvrigt, at arbejdsmiljøet er i fokus.

   

  Meget konkret har Cp Sourcing for ganske nyligt fået indrettet borde såvel som stole, så de er tilpassede de nye produktionsfolk i Kina. Desuden er der investeret i forbedrede lysforhold - ligeledes i produktionen.

 • Cp Sourcing tilbyder lagerplads i Kina

  1. Juli 2016

  Her ser du et billed fra vores lager

  Cp Sourcing er fysisk til stede i Kina med egne lokaler, der rummer en del udnyttelsesmuligheder.

   

  Derfor tilbyder virksomheden nu sine faste samarbejdspartnere, at de kan leje lagerkapacitet. CEO for Cp Sourcing, Per Veile forklarer:

   

  ’Når man har disse fine anvendelsesmuligheder, er det meget naturligt, at man gerne vil udnytte dem optimalt. Derfor er vi begyndt at tilbyde lagerkapacitet til vores faste samarbejdspartnere’.

   

  Per Veile understreger, at virksomheden ikke ønsker at tilbyde lagerlogistik generelt, men at der udelukkende er tale om en ekstra service til faste samarbejdspartnere.

 • Opgradering af kinaafdeling

  10. Marts 2015

  Her kan du se, hvordan vores teamledere sidder på kinakontoret

  Hos Cp Sourcing har vi de seneste måneder foretaget en midlertidig opgradering af kontoret i Kina. Den opgradering bliver nu gjort permanent.

   

  Indtil for et halv år siden har vi haft 3 teamledere på kontoret i Kina. Teamledernes opgave er at varetage kontakten til et antal producenter og andre samarbejdspartnere i Kina. Men i takt med stigende aktivitet, er der opstået behov for endnu en teamleder.

   

  Samtidig har Verden været præget af krise de sidste mange år – selv i Kina, hvor væksten har været faldende. Derfor har vi været forsigtige med at fastansatte en ny teamleder, før vi var sikre på, at behovet ikke blot var midlertidigt. Det er vi nu og er derfor glade for at kunne byde velkommen på holdet til Sherry, vores nye faste teamleder for Team4 på kinakontoret.

   

  Og hvad betyder det så konkret for dig som samarbejdspartner?

   

  Det betyder, at vi hurtigere kan hjælpe dig med din produktudvikling og/eller sourcing.

   

  Har du lyst til at få en uforpligtende snak om mulighederne? Så brug knappen nedenfor.

 • Cp Sourcing opruster (igen, igen) på 3D print

  10. Marts 2015

  Det gælder om at holde på hat og briller, hvis man vil følge udviklingen i 3D teknologien.

   

  Forleden kunne man læse i Jyllands-Posten, at lægerne er begyndt at 3D printe patienternes hjerter - godt nok ikke for at indsætte det printede, men for at lære det rigtige bedre at kende før operationen.

   

  Hjertekirurgi har vi dog ikke kastet os ud i hos Cp Sourcing, men stærkt går det.

   

  I sidste nyhedsbrev kunne vi fortælle om vores nye store 3D printer, der kan printe 600 x 600 x 800 millimeter. Denne printer er fortsat den største, men den er ikke længere den nyeste.

   

  Siden dengang har vi nemlig indkøbt yderligere to 3D printere, der er endnu mere præcise og kan printe i nye plasttyper. Dermed kan vi forsat være med helt fremme, når det gælder produktudvikling og sourcing

   

  At 3D print bliver stadigt vigtigere for produktudvikling bekræftes desuden af vores kunder. Eksempelvis SabetoFLEX ApS, som for nyligt har fået leveret en stor 3D printet plastform af Cp Sourcing. Administrerende direktør Per Poulsen ser store muligheder i 3D teknologien og forventer, at den bliver en helt naturlig del af arbejdet med fremtidig produktudvikling hos SabetoFLEX.

   

  Kunne du tænke dig at vide mere om din virksomheds muligheder med 3D print?

   

  Så brug knappen nedenfor og vi vil kontakte dig for en uforpligtende snak.

  Her ser du det emne, vi printede til SabetoFLEX

 • Skal Cp Sourcing også støtte en Post Danmark Rundt vinder i 2016?

  10. Marts 2015

  I 2015 fik Cp Sourcing mulighed for at være blandt sponsorerne i forbindelse med etableringen af det nye kontinentalhold ColoQuick. Nu er der indgået en ny aftale for 2016.

   

  ’Det er spændende at være med til at sponsere et lokalt baseret cykelhold, som ovenikøbet fik stor succes sidste år’, begynder grundlægger Per Veile og henviser til, at ColoQuick blandt andet vandt en etape og ungdomstrøjen i Post Danmark Rundt. ’Og nu hvor Cult også er kommet med på banen, som en af navnesponsorerne, bliver det ikke mindre interessant at følge holdet i 2016’.

   

  Samtidig er Per Veile spændt på at se, hvad Cp Sourcing kan få ud af cykelholdets optræden. ’I sidste ende handler sponsoratet jo om markedsføring. Og selvom vi er en af de mindre sponsorer, så håber vi, at holdets præstationer kan give ekstra omtale – også til vores firma’, slutter han.

 • Cp Sourcing opruster yderligere på 3D print

  11. December 2015

  3D teknologien udvikler sig eksplosiv i disse år. Det gør produktudvikling og sourcing både hurtigere og billigere, mens en høj kvalitet kan fastholdes.

   

  I dag skal vi bare have en 3D tegning, så kan vi lynhurtigt fremstille en meget nøjagtig prototype i flere forskellige materialer. Og med vores spritnye og meget større 3D printer er vores muligheder udvidet markant. For med 600 x 600 x 800 millimeter er det muligt at printe prototyper på langt større elementer som eksempelvis møbelstel.

   

  Cp Sourcing kan også hjælpe med 3D tegning, hvis du blot kommer med en idé – og idéen må gerne må være stor :-)

   

  Her til højre ser du Cp Sourcing ApS' nyeste 3D printer.

   

  Den betyder, at værkstedet nu har fem 3D printere.

  3D værkstedet kan med den nyeste maskine printe elementer på op til 600 x 600 x 800 millimeter.

  Dermed kan der også printes prototyper på eksempelvis stolestel og andre større elementer.

  Med denne opgradering kan Cp Sourcing printe stort set en hvilken som helst prototype.

   

  Kunne du tænke dig at vide mere om mulighederne i 3D print? Så kontakt os per telefon eller mail.

   

  Cp Sourcing ApS Denmark

  Højagervej 2, Durup - 7870 Roslev

  Tlf: +45 96 76 19 19

  Mail: phv@cp-sourcing.dk

 • Cp Sourcing støtter Post Danmark Rundt vinder

  11. December 2015

  Fra første etape. Post Danmark rundt

  Ved etableringen af det nye kontinentalhold ColoQuick, fik Cp Sourcing mulighed for at være blandt sponsorerne.

   

  ’Det er helt nyt for os at være medsponsor af et cykelhold og det kan da også være svært at måle effekten’, begynder Per Veile. ’Men spændende er det – ikke mindst set i lyst af, at holdet faktisk klarer sig rigtig godt og tilmed blev både etapevinder og vinder af ungdomstrøjen i Post Danmark Rundt, hvor alle de store hold var med’, slutter han og vil bestemt ikke afvise, at et sponsorat til et dansk cykelhold kan blive en fast bestanddel af virksomhedens markedsføring.

 • Dansk Jul i Kina

  11. December 2015

  For 6. år i træk støtter Cp Sourcing ApS den traditionsrige julefrokost for danskere i Sydkina.

   

  Julefrokosten arrangeres af Danish Chamber of Commerce - South China - i daglig tale DCC South China.

   

  Den årlige julefrokost er en god lejlighed til at mødes med andre danskere, der arbejder og/eller bor i Sydkina.

   

  For man kan godt blive lidt ensom, når man er færdig med dagens lange dont og sidder alene på sit hotelværelse. Derfor er det rigtig godt, at vi på denne måde har et netværk til andre danskere i Sydkina. Og det vil vi også gerne være med til at støtte op om.

   

  DCC South China arrangerer ikke kun julefrokost, men har også andre arrangementer og er desuden en god mulighed for medlemmerne til at sparre med hinanden.