Sourcing & Produktudvikling

Denmark

Service

Cp Sourcing har kontorer i Danmark og Kina. Vi kommer på besøg hos vore kunder fra det danske kontor, viser vareprøver og fortæller om hvilke løsninger vi kan tilbyde.

 

Vi har mulighed for at lave mindre justeringer og afprøve forskellige løsninger i forhold til produkt fremstilling, på vores værksted i Danmark. Cp Sourcing har også eget værksted i Kina, hvor vi ligeledes har mulighed for at løse nogle opgaver in-house, dette spare ofte tid i processen.

 

Vi kommunikerer herefter den ønskede løsning videre i samarbejde med vores kinesiske kontor, som har den videre kontakt til mere end 40 fabrikker. Fabrikkerne producerer efter kundens specifikationer og ønsker. Når produktionene er afsluttet, sendes de færdige produkter eller dele direkte til kunden i Danmark.

 

Konsulent ydelser

Cp Sourcing kan ud over at hjælpe med outsourcing af produktion til Asien, bistå med konsulent ydelser i udviklingsforløbet. Cp Sourcing har stor erfaring i at hjælpe virksomheder igennem udviklingen af deres produkt, hvor vi i sammenspil med vores kunder får lavet produktions tegninger, prototyper, emballage design, manualer, certifisering og sammensætter et produktions setup.

 

Vores konsulent ydelser er lige som vores produtionspriser, super skarpe og konkurrencedygtige.

 

Kontakt os, så finder vi sammen en løsning der passer til jeres virksomhed.